Kütüphane Kullanım Talimatı

30.11.2017 1051

Kütüphane Kullanım Talimatı

1.      Kütüphane hafta içi 08:00 – 14:00 saatleri arasında kullanıcılara hizmet vermektedir.

2.      Kütüphane, öğrencilerin uzun teneffüs ve öğle arasında kullanımına açıktır

3. Yiyecek ve içecek ile kütüphaneye girilemez.

4. Kütüphane içerisinde başkalarını rahatsız edecek şekilde yüksek sesle konuşulmaz.

5. Kütüphanede bulunan kitaplar, Sorumlu Öğrenci tarafından kaydedilerek alınır.

6. Öğrenciler, 1 hafta süre ile 1 kitap ödünç alabilirler.

7. Ödünç alınan kitap zarar gördüğü ya da kaybolduğu takdirde, okuyucudan aynı kitabı temin etmesi, temin edilemediği durumlarda ise kütüphanenin belirleyeceği 2 adet kitabı kütüphaneye almaları gerekmektedir. Aksi halde öğrenci kütüphaneden ödünç kitap alamaz.

8. Kullanıcılar, kütüphaneden başkası adına kitap alamaz,

aldığı kitabı bir başkasına ödünç veremez.

9. Kütüphaneyi kullanmak isteyen sınıfların herhangi bir karışıklık olmaması için önceden İdare den randevu alması gerekmektedir.

10. Kütüphanedeki Sorumlu Öğrencilere her türlü bilgi ihtiyacında başvurulabilir.

Tüm kitap severlere iyi okumalar…