Öğretmenler Günü Kutlama Programı

07.08.2017 379

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMI

Sayın Müdürüm, Kıymetli Öğretmenlerim ve Sevgili Çocuklar !

Bugün buraya 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamak için toplanmış bulunuyoruz. Hoş geldiniz.

Sizleri; Baş Öğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK, şehit öğretmenler ve aramızdan ebedi olarak ayrılmış olan tüm öğretmenler için bir dakikalık saygı duruşuna ve ardından İstiklal Marşımızı okumaya davet ediyorum.

Zaman alacak biliyorum ama eğer öğretebilirsen ona, kazanılan bir liranın bulunan beş liradan daha değerli olduğunu öğret.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmak üzere okulumuz 4/A sınıfından ……………………………………davet ediyorum.

Kaybetmeyi öğrenmesini öğret ona ve hem de kazanmaktan neşe duymayı. Kıskançlıktan uzaklara yönelt onu.

Okulumuz 4/B sınıfı öğrencilerinden …………………… “Öğretmenim” adlı şiirini okuyacak.

Eğer yapabilirsen, ona kitapların mucizelerini öğret. Fakat ona sessiz zamanlar da tanı. Gökyüzündeki kuşların , güneşin altındaki arıların ve yemyeşil yamaçtaki çiçeklerin ebedi gizemini düşünebileceği zamanlar.

Okulumuz 2/Bsınıfı öğrencilerinden …………………………….. “Öğretmenim “ adlı şiirini seslendirecek.

Tüm insanları dinlemesini öğret ona, fakat tüm dinlediklerini gerçeğin eleğinden geçirmesini ve sadece iyi olanları almasını da öğret.

Okulumuz 2/A sınıfı öğrencileri “ Öğretmenim Canım Benim “ şarkısını okuyacak.

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri Atatürk ‘ ün Öğretmenlerle ilgili sözlerini okuyacak

Eğer yapabilirsen üzüldüğünde bile nasıl gülümseyeceğini öğret ona . Gözyaşlarında hiçbir utanç olmadığını öğret.

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencilerinden …………………………….“Öğretmenim” adlı şiirini okuyacak.

Uğultulu bir insan kalabalığına kulaklarını tıkamasını öğret ona ve eğer kendisinin haklı olduğuna inanıyorsa dimdik dikilip savaşmasını öğret.

Okulumuz  1/A sınıfı öğrencilerindenÖğretmenim şiiri

Okulumuz 1/B sınıfı öğrencilerinden Öğretmenim şiiri

Öğretmen marşı dinletisi.

Bizleri dinleyen siz değerli öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek programımıza son veriyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle hazırladığımız program sona ermiştir. Bizi dinlediğiniz için teşekkür ederiz.