TveK ve Milli Eğitim Bakanlığından Öğretmenlere Güzel Sürpriz

TveK ve Milli Eğitim Bakanlığından Öğretmenlere Güzel Sürpriz

16.11.2017 408

MEB ve TveK arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde bütün öğretmenlerin kitap ve kırtasiye alışverişlerinde artı indirim kolaylığı sağlanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı bu işbirliği protokolü kapsamında tüm öğretmenlere, tüm emekli olmuş öğretmenlere ve tüm Milli Eğitim Bakanlığı taşra ve merkez çalışanlarına toplam 1,5 milyonluk eğitim camiasına öğretmen kart dağıtımına başlayacak. Öğretmen kart sayesinde öğretmenler ve eğitim teşkilatı çalışanları kitaplarda yüzde yirmi beş kırtasiyede ise yüzde on indirim ile alışveriş yapma imkânına kavuşmuş olacak.

Protokolü Semih Aktekin İmzaladı

Milli Eğitim Bakanlığı Tevfik İleri Toplantı Salonu içinde imzalanan protokolü Milli Eğitim Bakanlığı adına imzalayan Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürü Semih Aktekin öğretmenlerin kendilerini geliştirme çabalarına katkıda bulunmak amacıyla çeşitli kuruluşlarla işbirliği içine girdiklerini bu protokolün de amacının aynı doğrultuda olduğuna değindi. Bu işbilriği ile dileyen her öğretmenin öğretmen karta sahip olabileceğini ve bu kartlarla da diledikleri kitaba indirimli sahip olabileceklerinin altını çizdi.

Protokolde imzası bulunan diğer işbirliği tarafı Turkuvaz TveK Kitapçılık Anonim Şirketi Genel Müdürü Manas Özgen ise Türkiye genelinde 62 şehirde var olduklarını ve toplamda 132 mağaza sayısına ulaştıklarını ifade ederek öğretmen kartın kullanım sahasının oldukça geniş olduğuna dikkat çekti.

İlk Öğretmen Kart Semih Aktekin’in

 

TveK ile MEB arasındaki işbirliği protokolünün imzalanması sonrasında ise TveK Genel Müdürü Manas Özgen tarafından ilk öğretmen kart Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürü Semih Aktekin’e teslim edildi