VİALAND´da Tema Park Bileti Öğretmenlerimize Hediye

20.11.2017 204

1. Kampanyamız 18 Kasım – 30 Kasım 2017 tarihleri arasında geçerlidir.

2. MEB, Özel Okul, Kolej, Halk Eğitim merkezi, İsmek, Bilgi Evi ve diğer tüm eğitim kurumlarına bağlı öğretmenlerimiz faydalanabilirler.

3. Öğretmen kimliği, eğitimci belgesi ve öğretmenlik yaptığına dair okulundan ya da bağlı olduğu eğitim kurumundan aldığı belge ile birlikte Tema Park gişelerine gelen Öğretmenlerimiz ve İl MEB personeli kendileri ücretsiz yanlarında getirdikleri aileleri ve yakınları Tam bilet fiyatımız üzerinden % 50 indirimli faydalanabilirler.

4. Gişe görevlileri gerekli gördüğü takdirde kimlik kontrolü yapma hakkına sahiptir.

5. Kampanya; kampanyalar altında bulunan ‘’ÖĞRETMENLER GÜNÜ’’ butonundan satılacaktır.

6. Öğretmene teslim edilen biletin kodu aynı zamanda ilgili forma da girilecek.

7. Kampanya başka bir kampanyayla birleştirilemez, satılamaz veya paraya çevrilemez.

8. Tema park Kasım ayı içerisinde Salı günleri kapalı olacaktır.

9. Tema Park çalışma saatlerinin yanı sıra ünitelerinden bazılarını, hava koşulları, bakım çalışmaları ve benzeri nedenlerle önceden duyurmadan kapalı tutma hakkına sahiptir. Bu değişikliklerin doğurduğu sonuçlardan VIALAND sorumlu tutulamaz.

10. İndirimden faydalanan tüm misafirlerimiz tamamı vialand.com’da yayınlanan Tema Park genel kurallarına uymak zorundadır.