Ertuğrulgazi İlkokulu

Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen araştıran analiz ve sentezler yapabilen, öğretmen olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir "model okul" olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin; bilgili, becerili, araştırmacı, sorgulayıcı ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yy´ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler olmasına yardımcı olmaktır.

Başarılar: 0

Saatler: 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKOKUL 09:10-14:10 OKUL ÖNCESİ 09:10- 13:50 ÖZEL EĞİTİM 08:30-17:30
Isınma: KALORİFERLİ(DOĞALGAZ)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri Taşımalı Eğitim kapsamında servis ile taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gebzeertugrulgaziilkokulu.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. MİMAR SİNAN CD. NO 200 GEBZE/KOCAELİ

Öğretim Şekli :TAM GÜN - İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - CUMHURİYET MAHALLESİ MİMAR SİNAN CAD. NO:200 GEBZE/KOCAELİ

Adres - CUMHURİYET MAH. MİMAR SİNAN CD. NO 200 GEBZE/KOCAELİ

Ulaşım ULAŞIM GEBZE-BEYLİKBAĞI MİNÜBÜSLERİYLE (412,413,414 hattı )SAĞLANMAKTADIR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine uzaklığı 6 km dir.